Wikipédia:Angkringan Niti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

KITLV - 15391 - Demmeni, J. - Swearing in of a witness for the Pengadilan Kepatian Darah Dalam in Yogyakarta - 1911 (cropped).tif
KITLV - 15391 - Demmeni, J. - Swearing in of a witness for the Pengadilan Kepatian Darah Dalam in Yogyakarta - 1911 (cropped).tif
Whitehall Court Mars 2014.jpg

Papan iki kanggo sapa baé kang arep ngrembug bab paugeran, pandom, utawa putusan kang wis ana lan uga ngrembug paugeran, pandom, utawa putusan anyar.
Wacan wigati: PancapilarAturan sing diringkes

Rembug bab samubarang kajaba bab iki bisa koaturaké ing Angkringan Liyané.

Twemoji 2615.svg Breezeicons-apps-48-lokalize.svg Emojione 2696.svg Breezeicons-categories-32-applications-development.svg Icons8 flat idea.svg Icons8 flat news.svg Breezeicons-apps-48-artikulate.svg Icons8 flat mind map.svg
Balik munggah

Usulan dadi birokrat tumrap Wirjadisastra[besut sumber]

Sugeng sonten. Awit ora anané birokrat kang aktif ing Wikipédia Jawa, aku nganjokaké awakku dhéwé minangka birokrat. Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Tulis {{Vote|Y}} yèn sarujuk, tulis {{Vote|N}} yèn ora sarujuk, banjur diwènèhi tandha tangan (~~~~)

Usulan iki dibukak rong minggu saperlu ndudut putusané. Wirjadisastra (rembugan) 27 Agustus 2019 09.50 (UTC)Balas[wangsuli]

Swara[besut sumber]

Pak @Meursault2004:, kula nyuwun dipunangkat minangka birokrat kanthi dhedhasar voting punika. Matur nuwun Wirjadisastra (rembugan) 13 Sèptèmber 2019 09.39 (UTC)Balas[wangsuli]

IMPORTANT: Admin activity review[besut sumber]

Hello. A policy regarding the removal of "advanced rights" (administrator, bureaucrat, interface administrator, etc.) was adopted by global community consensus in 2013. According to this policy, the stewards are reviewing administrators' activity on all Wikimedia Foundation wikis with no inactivity policy. To the best of our knowledge, your wiki does not have a formal process for removing "advanced rights" from inactive accounts. This means that the stewards will take care of this according to the admin activity review.

We have determined that the following users meet the inactivity criteria (no edits and no logged actions for more than 2 years):

  1. Nurulbaitirohmah (administrator)
  2. PL 05 SIGIT (administrator)

These users will receive a notification soon, asking them to start a community discussion if they want to retain some or all of their rights. If the users do not respond, then their advanced rights will be removed by the stewards.

However, if you as a community would like to create your own activity review process superseding the global one, want to make another decision about these inactive rights holders, or already have a policy that we missed, then please notify the stewards on Meta-Wiki so that we know not to proceed with the rights review on your wiki. Thanks, Stanglavine (rembugan) 16 Januari 2022 19.22 (UTC)Balas[wangsuli]

Panulisan Aksara Jawa ing Artikel Wikipédia Jawa[besut sumber]

Tindak lanjut Beasiswa Daring Wikipédia. Panulisan aksara Jawa ing artikel Wikipédia Jawa nganggé cithakan mas Aris Rianto. Panulisan aksara Jawa saben tembung diwènèhi let (spasi) supaya gampang yèn arep ngedit. Conto artikel ꦏꦧꦸꦥꦠꦺꦤ꧀ꦥꦤꦫꦒ, ꦏꦧꦸꦥꦠꦺꦤ꧀ꦥꦱꦸꦫꦸꦃꦲꦤ꧀, ꦩꦂꦠꦧꦏ꧀, ꦏꦧꦸꦥꦠꦺꦤ꧀ꦱꦿꦒꦺꦤ꧀, ꦠ꧀ꦭꦒꦱꦫꦁꦔꦤ꧀, ꦒꦸꦭꦺ, ꦛꦼꦁꦏ꧀ꦭꦺꦁ, ꦏꦧꦸꦥꦠꦺꦤ꧀ꦔꦮꦶ, ꦏꦧꦸꦥꦠꦺꦤ꧀ꦔꦚ꧀ꦗꦸꦏ꧀, ꦏꦧꦸꦥꦠꦺꦤ꧀ꦱꦸꦩꦼꦤꦼꦥ꧀. Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Tulis {{Vote|Y}} yèn sarujuk, tulis {{Vote|N}} yèn ora sarujuk, banjur diwènèhi tandha tangan (~~~~) (Azkaaizar (rembugan) 24 Agustus 2022 10.33 (UTC))Balas[wangsuli]

Symbol oppose vote.svg Ora sarujuk. Aksara Jawa iku cara nulisé ora nganggo spasi ing antaraning tembung. Buku-buku sekolahan uga saretiku ora ana spasiné. Sing lawasan, kaya ta Serat Wulangrèh, kalawarta Kajawèn, lan buku-buku saka Musiyum Déwantara Kirti Griya, dalah sing digital, kaya ta blog pawartaning Konggrès Aksara Jawa, Instagram @jvwiki, tabloid Carakita, paguyuban Sega Jabung (ꦱꦼꦒꦗꦧꦸꦁ.id) iku ora ana spasiné. Yèn sampéyan kangèlan mbesut jalaran ukarané kedawan (ora ana line break utawa baris anyar), njajala keyboard Natāksara. Ing Natāksara, keyboard-é kawènèhan karakter zero-width space (spasiné ora bakal katon) sing fungsiné dadi pamisah antaraksara kanggo nggawé baris anyar. Panganggoning karakter ZWS iku aja dianggo sawisé saben tembung. Mung anggo nalika sampéyan kapéngin nggawé baris anyar. — Labdajiwa (rembugan) 25 Agustus 2022 03.00 (UTC)Balas[wangsuli]
Symbol oppose vote.svg Ora sarujuk. Sam Hidayat (rembugan) 26 Agustus 2022 09.03 (UTC)Balas[wangsuli]

Usulan dadi Panata pantaraning kelir[besut sumber]

Sedhèrèk, kula badhé nyalon awak kula kanggé dados "Panata pantaraning kelir" (pengurus antarmuka), supaya saged ngowahi bab-bab JS, CSS, Gadgèt, lsp ing Wikipédia iki. Mangga voting ing ngisor iki nggih, sawisé rong minggu, bakal kula ajokkaké menyang Meta. Matur nuwun! Bennylin (ꦒꦸꦤꦼꦩ꧀ꦩꦤ꧀) 26 Sèptèmber 2022 06.07 (UTC)Balas[wangsuli]

Panglumpuking swara[besut sumber]