Wikipédia:Angkringan Tèhnis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bell telephone magazine (1922) (14569671019).jpg
Naivasha Biogas repairs (4426406287).jpg
Naivasha Biogas repairs (4426406287).jpg

Papan iki kanggo sapa baé takon lan ngrembug bab tèhnis kaya ta modhul lan cithakan. Ana déné kanggo rembugan bab tèhnis kang angèl banget, mangga sesambungan marang panata Wikipédia. Kanggo palapuran tetuma (bug) sarta panjalukan fitur sumangga menyang Pabrikator. Pangowahan piranti alus MédiaWiki utawa panjalukan fitur kang mligi kanggo Wikipédia Jawa, bisa léwat panata kanthi nggawé konsénsus ing Angkringan Usul.

Rembug bab samubarang kajaba bab tèhnis bisa koaturaké ing Angkringan Liyané.

Twemoji 2615.svg Breezeicons-apps-48-lokalize.svg Emojione 2696.svg Breezeicons-categories-32-applications-development.svg Icons8 flat idea.svg Icons8 flat news.svg Breezeicons-apps-48-artikulate.svg Icons8 flat mind map.svg
Balik munggah

Infobox[besut sumber]

Tulung, sawise bung MRZQ ngubah Modhul:Infobox kok infobox-ne dadi ngelebar kaya neng artikel kene: Vikariat Apostolik Puerto Princesa. Sapa sing isa mbetulake ? --Glorious Engine (rembugan) 24 Fèbruari 2022 08.04 (UTC)[wangsuli]

Pranala jaba[besut sumber]

Aku nggawe pranala jaba ing artikel Dinigeer Yilamujiang mung kok isih metu kalimat "Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:External_links/conf/Sports' not found." --Glorious Engine (rembugan) 24 Fèbruari 2022 22.26 (UTC)[wangsuli]