Menyang kontèn

Wikipédia:Angkringan Tèhnis/Arsip 2021–2029

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Infobox

Tulung, sawise bung MRZQ ngubah Modhul:Infobox kok infobox-ne dadi ngelebar kaya neng artikel kene: Vikariat Apostolik Puerto Princesa. Sapa sing isa mbetulake ? --Glorious Engine (rembugan) 24 Fèbruari 2022 08.04 (UTC)

@Glorious Engine: Sawatara iki besutané dakwurungaké dhisik merga infobox-é dadi kekamban tur sawatara tèks lan gambar ing sajeroning infobox dadi rata kiwa. Bokmanawa Mas MRZQ isa ndandani panganyaran infobox punika? https://imgur.com/a/RoC5W3c. — Labdajiwa (rembugan) 16 Sèptèmber 2022 05.00 (UTC)
@Labdajiwa Glorious Engine, ya, aku nemokke akeh modhul dan templat ora sinkron. -- MRZQ (rembugan) 20 Sèptèmber 2022 09.16 (UTC)
@MRZQ:  Rampung Modhulé wis dakdandani. Carané kurang pener, kula salin CSS sing gegayutan karo infobox saka en:MediaWiki:Common.css menyang Modhul:Infobox/styles.css. Prakara CSS infobox iki isih dadi TODO ing enwiki. Katrangané ana ing Modhul:Infobox larik 394. — Labdajiwa (rembugan) 9 Novèmber 2022 08.00 (UTC)

Pranala jaba

Aku nggawe pranala jaba ing artikel Dinigeer Yilamujiang mung kok isih metu kalimat "Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:External_links/conf/Sports' not found." --Glorious Engine (rembugan) 24 Fèbruari 2022 22.26 (UTC)

@Glorious Engine:  Rampung Kuwi jalaran Modhul:External links/conf/Sports durung sampéyan gawé. Mau uga ana error liya babagan kodhe basa kang durung sampéyan ganti. enjv. Nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 16 Sèptèmber 2022 06.00 (UTC)