Wikipédia:Angkringan Usul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

UFV GEO PRESENTATION PHOTOGRAPHY (13702115884).jpg
Abdi Dalem Keraton Yogyakarta.jpg
Abdi Dalem Keraton Yogyakarta.jpg

Papan iki kanggo sapa baé kang arep ngrembug idhé-idhé lan usulan anyar kang ora gegayutan karo niti, sarta kanggo ngajokaké kaca pitulungan kang durung ana ing kéné. Manawa ana usulan bab pangowahan piranti alus MédiaWiki kang mligi kanggo Wikipédia Jawa lan wis ana konsénsusé, sumangga digawa menyang Pabrikator.

Rembug bab samubarang kajaba bab iki bisa koaturaké ing Angkringan Liyané.

Twemoji 2615.svg Breezeicons-apps-48-lokalize.svg Emojione 2696.svg Breezeicons-categories-32-applications-development.svg Icons8 flat idea.svg Icons8 flat news.svg Breezeicons-apps-48-artikulate.svg Icons8 flat mind map.svg
Balik munggah