Menyang kontèn

Wijireja, Pajangan, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wijireja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanPajangan
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Wijireja iku désa ing Kacamatan Pajangan, Kabupatèn Bantul.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Pajangan