Wektu Indonésia pérangan Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wektu Indonésia pérangan Tengah utawa WITA (Waktu Indonésia Tengah) iku saka telung zona wektu sing dianggo ing Indonésia. Kaloro zona wektu liyané yaiku WIB lan WIT.

Kawasan sing migunakaké sistem WITA yaiku Sulawesi, Bali, Nusa Tenggara, Kalimantan Kidul, Kalimantan Lor lan Kalimantan Wétan.

WITA padha karo wektu UTC+8.

Pranala njaba[besut | besut sumber]