Wayang Fabel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wayang fabel iku jènising wayang kang nyeritakaké bab kéwan. Kabéh paraga ing wayang iku awujud kéwan. Lakon kang diceritakake uga lakon ing donyane kéwan. Salah sijiné dhalang wayang fabel ya iku Mbah Tris saka Semarang.