Warkop DKI Reborn: Jangkrik Boss! Part 1

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Warkop DKI Reborn: Boss Kriket! Bagean 1 yaiku film komèdi Indonesia kang diarahaké déning Anggy Umbara . [1] Film kasebut minangka adaptasi film DKI Warkop . Film iki bakal dirilis ing 8 Sèptèmber 2016 ing bioskop ing saindenging Indonesia, film iki diprodhuksi déning Falcon Pictures, film iki éntuk pamirsa gedhe. Dina sepisan siaran éntuk 270.000 pamirsa. Miturut akun twiter resmi Falcon Pictures, ing 16 dina iki ditayangké ing manéka warna téater ing Indonesia, "Warkop DKI Reborn: Jangkrik Boss! Part 1 "wis tekan 5.275.000 pamirsa. Ing 22 dina, wis tekan 6.5 yuta pamirsa. Cacahé pamirsa nggawé film kasebut nyalip film Laskar Pelangi minangka film Indonesia paling laris ing sakdawaning wektu . [2]

Paraga[besut | besut sumber]

  • Abimana Aryasatya minangka Dono
  • Vino Bastian minangka Kasino
  • Tora Sudiro minangka Indro [3]
  • Indro (Warkop) minangka Indro Warkop (wiwit jaman saiki)
  • Ence Bagus minangka Boss / Pimpinan CHIPS
  • Hannah Al Rashid minangka Sophie
  • Simson Rarameha minangka Supir
  • Tarzan minangka Pak Selamet
  • Nikita Mirzani minangka Nikki
  • Arie Kriting minangka copèt
  • Henky Solaiman minangka simbah kakung
  • Inggrid Widjanarko minangka simbah putri
  • Ge Pamungkas minangka Pangripta Lukisan
  • Mongol Stres minangka Tukang Warung
  • Yudha Keling minangka tukang pos ireng
  • Fico Fachriza minangka Supir Taksi
  • Bene Dion minangka Korban tabrak lari
  • Agus Kuncoro minangka Hakim
  • Mudy Taylor minangka Kepala Polisi
  • Bintang Timur minangka wong kang numpak motor
  • Arief Didu minangka Pengunjung Lukisan 1
  • Tomy Babap minangka Pengunjung Lukisan 2
  • Asep Suaji minangka wong kang tuku tisu
  • McDanny minangka pimpinan démo
  • Nur Fazura minangka Nadia, wong klambi abang kang njupuk tasé Dono

Pangaji[besut | besut sumber]

Saking akèhé pamirsa garapan Anggy Umbara iki ngasilaké rong penghargaan bergengsi. Ya iku penghargaan saka World Record Indonesia Museum, kanthi kategori rékor kang paling akèh penonton ing sawijining dina yaiku 556,000 pamirsa, lan penonton paling cepet tekan 1 yuta-6.5 yuta pamirsa.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Warkop DKI Lahir Kembali", tempo.co, 2016-06-10
  2. http://www.cnnindonesia.com/hiburan/20160922122216-220-160247/jumlah-penonton-warkop-dki-reborn-salip-laskar-pelangi/
  3. "Ini Penampakan Dono-Kasino-Indro Versi Warkop DKI Reborn", kompas.com, 2016-06-10