Wétan Jang-Jang, Kangayan, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wétan Jang-Jang
Désa
Wétan Jang-Jang kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Wétan Jang-Jang
Wétan Jang-Jang
Wétan Jang-Jang kapernah ing Jawa Wétan
Wétan Jang-Jang
Wétan Jang-Jang
Wétan Jang-Jang kapernah ing Indonésia
Wétan Jang-Jang
Wétan Jang-Jang
Koordhinat: 6°51′02″S 115°23′34″E / 6.85058°S 115.39277°E / -6.85058; 115.39277Koordhinat: 6°51′02″S 115°23′34″E / 6.85058°S 115.39277°E / -6.85058; 115.39277
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKangayan

Wétan Jang-Jang iku désa ing Kacamatan Kangayan, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kangayan, Sumenep