Vanésha Préscilla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vanesha Prescilla
PakaryanAktris, model, penyanyi, bintang iklan
Taun aktif2014 - sekarang
Dhuwur158 cm (5 ft 2 in)
PasanganSissy Priscillia (kakak)
Rifat Sungkar (kakak ipar)
Jevin Julian (kakak)
Rinni Wulandari (kakak ipar)
Wong tuwaIwan Setiawan
Ida Farida Hanas

Vanésha Préscilla (lair ing Jakarta, 25 Oktober 1999; umur 20 taun) Minangka aktris, modhèl, penyanyi lan lintang iklan negara Indonesia . Dhèwèké dadi adhiné luwih enom saka aktris Sissy Priscillia lan DJ Jevin Julian .

Filemografi[besut | besut sumber]

Filem[besut | besut sumber]

Taun Judhul Ing peran Katrangan
2018 Dilan 1990 Milea
2018 #WargaTemunNama Nikah Ayudia
2019 Dilan 1991 Milea
2020 Milea: Swara saka Dilan Milea
2020 Latar mburi Elsa

Diskografi[besut | besut sumber]

Single[besut | besut sumber]

  • Pisahan ( Kalor ing Bank ft. Vanesha Prescilla, 2019)
  • " Bahaya Sampeyan" ( Panas ing Bank ft. Vanesha Prescilla, 2020)
  • "Swara sunyi " ( Panas ing Bank ft. Vanesha Prescilla, 2020)

Pariwara[besut | besut sumber]

  • Laurier Skin Healhty *
  • Mitsubishi Brand New Day
  • Natur-E
  • Oppo
  • Duta Brand 'YOU Make Up *
  • Molto

Pangaji lan Nominasi[besut | besut sumber]

Taun Apresiasi Kategori Film kasebut Asil
2018 Penghargaan Pelaku Film Indonesia Aktris Newcomer paling apik Dilan 1990 |style="background: #FDD; color: black; vertical-align: middle; text-align: center; " class="no table-no2"|Nominasi
style="background: #99FF99; color: black; vertical-align: middle; text-align: center; " class="yes table-yes2"|Menang
Saperangan Favorite ( karo : Iqbaal Ramadhan ) |style="background: #FDD; color: black; vertical-align: middle; text-align: center; " class="no table-no2"|Nominasi

Pranala njaba[besut | besut sumber]