Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Iqbaal
Jeneng lairIqbaal Dhiafakhri Ramadhan
SakaIndonésia Surabaya, Jawa Tengah, Indonésia
GénrePop
PakaryanPenyanyi
PirantiVokal
Mangsa akarya2010–sekarang
Sing magepokanCoboy Junior
Sana jaringancoboyjunior.net

Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan lair ing Surabaya, Jawa Tengah, Indonésia, 28 Dhésèmber 1999; umur 21 taun) iku aktor lan juru nyanyi warga nagara Indonésia. Dados anggota boyband cah lanang, Coboy Junior. Miwiti Karir ing donya lelipuran kang saka peran minangka Trapani ing Laskar Pgarudhai Musical ing taun 2010-2011. Ing 2011 Iqbaal miwiti muter ing layar amba judhul "5 garudha" minangka Rusdi Badrudin. Iku uga anggota saka grup band cah lanang Coboy Junior. Iqbaal saiki kang mèlu sabun operas Mung Sampeyan. Saliyané iku uga duwé single Iqbaal judhul Thank You.

Filmografi[besut | besut sumber]

Taun Judhul Peran Cathetan
2011 5 Garudha Dhéwé Iqbaal
2013 Coboy Junior The Movie

Film[besut | besut sumber]

  • 5 Garudha (2011)
  • Coboy Junior The Movie (2013)
  • Ada cinta di SMA
  • Dilan 1990
  • Dilan 1991
  • Milea (Suara dari Dilan)
  • Bumi Manusia[1]

Lintang iklan[besut | besut sumber]

  • Realme 3
  • Caffino
  • Ertos
  • Ruang Guru[2]


Sinetron[besut | besut sumber]

  • Coboy Junior: Hanya Kamu
  • Coboy Junior: Hanya Kamu 2

Drama musikal[besut | besut sumber]

Laskar Pgarudhai (2010-2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Times, I. D. N.; Hidayah, Rizna M. "Sebelum Bumi Manusia, Ini 6 Film yang Juga Diperankan Iqbaal Ramadhan". IDN Times (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2020-03-23.
  2. Times, I. D. N.; A, Rosita. "10 Potret Iqbaal Ramadhan yang Makin Gagah, Gaya Rambut Baru Nih!". IDN Times (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2020-03-23.