Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Iqbaal
Jeneng lairIqbaal Dhiafakhri Ramadhan
SakaIndonésia Surabaya, Jawa Tengah, Indonésia
GénrePop
PakaryanPenyanyi
PirantiVokal
Mangsa akarya2010–sekarang
Sing magepokanCoboy Junior
Sana jaringancoboyjunior.net

Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan lair ing Surabaya, Jawa Tengah, Indonésia, 28 Dhésèmber 1999; umur 19 taun) iku aktor lan penyanyi warga nagara Indonésia. Dados anggota pita cah lanang, Coboy Junior. Started kang Karir ing donya hiburan kang saka peran minangka Trapani ing Laskar Pgarudhai Musical ing taun 2010-2011. Ing 2011 Iqbaal miwiti muter ing layar amba judhul "5 garudha" minangka Rusdi Badrudin. Iku uga anggota saka grup band cah lanang Coboy Junior. Iqbaal saiki kang mèlu sabun operas Mung Sampeyan. Saliyané iku uga duwé mengeluarakan Iqbaal siji judhul Thank You.

Filmografi[besut | besut sumber]

Taun Judhul Peran Cathetan
2011 5 Garudha Dhéwé Iqbaal
2013 Coboy Junior The Movie

Film[besut | besut sumber]

  • 5 Garudha (2011)
  • Coboy Junior The Movie (2013)

Sinetron[besut | besut sumber]

  • Coboy Junior: Hanya Kamu
  • Coboy Junior: Hanya Kamu 2

Drama musikal[besut | besut sumber]

Laskar Pgarudhai (2010-2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]