Vamps (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vamps
Red lips, sharp vampire teeth
Poster resmi
DisutradaraniAmy Heckerling
Diprodhuseri
  • Lauren Versel
  • Molly Hassell
  • Stuart Cornfeld
  • Maria Teresa Arida
  • Adam Brightman
Ditulis déningAmy Heckerling
Dibintangi
DimusikiDavid Kitay
SinématografiTim Suhrstedt
Dibesut déningDebra Chiate
Perusahaan
prodhuksi
Red Hour Films
Lucky Monkey Pictures
Dibabar déningAnchor Bay Films[1]
Tanggal metu
  • Novèmber 2, 2012 (2012-11-02) (Amerika Serikat)
Suwéné
92 Menit
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Kalarisan$3,361[2]

Vamps nggih punika sesirah filem komedi horor saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning yang disutradarai oleh Amy Heckerling. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario. Wondéné juru damel kapasrahaken dhumateng Lauren Versel sesarengan Molly Hassell, Stuart Comfeld, Maria Teresa Arida, Lan Adam Brigtman. Musik dipuncakaken déning David Kitav, lan sinematografi kapasrahaken dhumateng Tim Suhrstedt. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Alicia Silverstone, Krysten Ritter, Sigourney Weaver, Dan Stevens, lan Richard Lewis. Vamps kababar ing surya 2 November 2012.[3][4][5][6] Dumugi pungkasanipun panggiyaran, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $3,361.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Fleming, Mike. "Anchor Bay Acquires 'Vamps' Movie – Amy Heckerling Reteams With 'Clueless' Star Alicia Silverstone". Deadline.com. Dijupuk 2012-08-22. 
  2. Vamps ing Box Office Mojo
  3. "Vampire role for Alicia Silverstone". Belfast Telegraph. February 12, 2010. Dijupuk August 28, 2010. 
  4. Dyball, Rennie (April 25, 2010). "Alicia Silverstone: 'I Can't Wait to Be Pregnant'". People. Dijupuk April 25, 2010. 
  5. Konow, David (April 13, 2012). "On clueless vampires". TG Daily. Dijupuk April 14, 2012. 
  6. Smith, Alice (August 4, 2010). "The horror-comedy "Vamps" filming in the Detroit area". wxyz.com. Dijupuk August 28, 2010. [pranala mati]

Pranala njawi[besut | besut sumber]