Richard Lewis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Richard Lewis
Richard Lewis (cropped).PNG
Lewis, 2013
LairRichard Philip Lewis
(1947-06-29) Juni 29, 1947 (umur 72)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Brooklyn, New York, Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaRichard Philip Lewis
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1979-2018
Sana jaringanhttp://www.richardlewisonline.com/

Richard Philip Lewis (lair ing Amérikah Sarékat, 29 Juni 1947; umur 72 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]