Brooklyn, New York

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Brooklyn ya iku sawijining wewengkon (basa Inggris: borough) sing paling padhet ing Kutha New York (jeneng resminé: City of New York), kutha krajan Nagara bagéyan Amérika Sarékat sing jenengé padha: New York. Cacah padunungé Brooklyn ing taun 2010 ya iku 2.6 yuta jiwa.[1]

Kutha Breukelen ing Provinsi Utrecht, Walanda iku sing dadi dhasaré jeneng Brooklyn ing Amérika Sarékat.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Rilis média massa U.S. Census Bureau "U.S. Census Bureau Delivers New York's 2010 Census Population Totals, ...", 24 Maret 2011, lan spreadsheet Microsoft Excel iki, Table 1. The Most Populous Counties and Incorporated Places in 2010 in New York: 2000 and 2010, kang ngutaraké "U.S. Census Bureau, Census 2000 Redistricting Data (Public Law 94-171) Summary File, Table PL1, and ... Table P1.", dipunundhuh 2 April 2011.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Wikiplesir duwé panuntun plesir ngenani Brooklyn.