Malcolm McDowell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Malcolm McDowell (2007)

Malcolm McDowell (Malcolm John Taylor, June 13, 1943) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka England.

Cathetan suku[besut | besut sumber]