Malcolm McDowell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Malcolm McDowell (2007)

Malcolm McDowell (Malcolm John Taylor, June 13, 1943) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka England.

Cathetan suku[besut | besut sumber]