Tuzla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pemandangan kutha Tuzla

Tuzla iku sawijining kutha lan munisipalitas ing Bosnia-Herzegovina. Kutha iki dumunung ing bagéan wétan-lor Bosnia. Kutha iki minangka kutha paling gedhé katelu sawisé Sarajevo lan Banja Luka. Kutha iki jembaré 30 km² lan cacahing padunung watara 160.000 jiwa (2005).

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tuzla&oldid=961816"