Tuzla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sesawangan kutha Tuzla

Tuzla iku siji kutha lan munisipalitas ing Bosnia-Herzegovina. Kutha iki dumunung ing pérangan wétan-lor Bosnia. Kutha iki minangka kutha gedhé dhéwé katelu sawisé Sarajevo lan Banja Luka. Kutha iki jembaré 30 km² lan cacahing sing ndunungi watara 160.000 jiwa (2005).

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]