Tuwed, Melaya, Jembrana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tuwed
Désa
Tuwed kapernah ing Kabupatèn Jembrana
Tuwed
Tuwed
Tuwed kapernah ing Bali
Tuwed
Tuwed
Tuwed kapernah ing Indonésia
Tuwed
Tuwed
Koordhinat: 8°19′01″S 114°31′58″E / 8.31703°S 114.53271°E / -8.31703; 114.53271Koordhinat: 8°19′01″S 114°31′58″E / 8.31703°S 114.53271°E / -8.31703; 114.53271
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènJembrana
KacamatanMelaya
Kodhe laladan
administrasi
51.01.04.2008

Tuwed iku désa ing Kacamatan Melaya, Kabupatèn Jembrana, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Melaya, Jembrana