Torjek, Kangayan, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Torjek
Désa
Torjek kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Torjek
Torjek
Torjek kapernah ing Jawa Wétan
Torjek
Torjek
Torjek kapernah ing Indonésia
Torjek
Torjek
Koordhinat: 6°53′44″S 115°28′46″E / 6.89549°S 115.47935°E / -6.89549; 115.47935Koordhinat: 6°53′44″S 115°28′46″E / 6.89549°S 115.47935°E / -6.89549; 115.47935
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKangayan
Kodhe laladan
administrasi
35.29.27.2003

Torjek iku désa ing Kacamatan Kangayan, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kangayan, Sumenep