Tomas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tomas ya iku salah sawijining murid Yesus. Tomas duwé jeneng liya ya iku Didimus.


Rasul Yesus Kristus
Panginjil: Yohanes | Matius | Markus | Lukas
Sanèsipun: Petrus | Andreas | Yakobus | Filipus | Bartolomeus | Tomas/Didimus
Yakobus anak Alfeus | Simon tiyang Zelot | Yudas Tadeus | Yudas Iskariot ingkang dipungantos déning Matias