Tomas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tomas ya iku salah sawijining murid Yesus. Tomas duwé jeneng liya ya iku Didimus.


Rasul Yesus Kristus
Panginjil: Yohanes | Matius | Markus | Lukas
Sanèsipun: Petrus | Andreas | Yakobus | Filipus | Bartolomeus | Tomas/Didimus
Yakobus anak Alfeus | Simon tiyang Zelot | Yudas Tadeus | Yudas Iskariot ingkang dipungantos déning Matias
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tomas&oldid=966413"