To the Wonder

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
To the Wonder
Gambar:To The Wonder US Theatrical Release Poster, 2013.jpg
Poster resmi
Disutradarani Terrence Malick
Diprodhuseri
Ditulis déning Terrence Malick
Dibintangi
Dimusiki Hanan Townshend
Sinématografi Emmanuel Lubezki
Dibesut déning
  • A. J. Edwards
  • Keith Fraase
  • Shane Hazen
  • Christopher Roldan
  • Mark Yoshikawa
Perusahaan
prodhuksi
Brothers K Productions
Dibabar déning Magnolia Pictures
Tanggal metu
  • April 12, 2013 (2013-04-12)
Suwéné
113 Menit
Nagara Amerika Serikat
Basa
  • Inggris
  • Prancis
  • Spanyol
  • Italia
Kalarisan $2.7 Juta[1][2]

To the Wonder nggih punika filem drama romantis saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Terrence Malick adhedhasar saking skénario anggitanipun Terrence Malick. Juru damel kapasrahaken dhumateng Sarah Green lan Nicolas Gonda. Wondéné musik dipuncakaken déning Hanan Townhend. Juru paraga ingkang sami kadhapuk ing filem punika antawisipun Ben Affleck, Olga Kurylenko, Rachel McAdams, Javer Bardem, lan sanèsipun. To the Wonder kababar ing surya 12 April 2013. Kajawi basa Inggris, filem punika ugi ngginakaken basa Prancis, Spanyol, lan Itali. Dumugi pungkasing panggiyaran, filem To the Wonder kasil ngempalaken arta dumugi $2,7 yuta.[3][4][5][6]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "To The Wonder (2013)". Box Office Mojo. Dijupuk 2013-08-17. 
  2. "To The Wonder (2013) - International Box Office Results - Box Office Mojo". boxofficemojo.com. Dijupuk 6 March 2015. 
  3. "Terrence Malick to shoot romantic drama". Film Nation Entertainment. 2010-02-03. Diarsip saka sing asli ing 2013-12-16. Dijupuk 2012-05-14. 
  4. Sneider, Jeff (2010-08-12). "Exclusive: Ben Affleck, Rachel Weisz Join Terrence Malick's Next Movie". The Wrap. Dijupuk 2012-05-14. 
  5. "The Ghost Dance". The Whale-Ship Globe. Dijupuk 2013-08-31. 
  6. "Malick Movie Confirmed for Oklahoma, Shooting Begins". Rockville Music Magazine. 2010-09-17. Dijupuk 2012-07-26. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]