Menyang kontèn

Tingkir, Kutha Salatiga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tingkir
Kacamatan
Tingkir kapernah ing Jawa Tengah
Tingkir
Tingkir
Tingkir kapernah ing Indonesia
Tingkir
Tingkir
Koordhinat: 7°19′40″S 110°30′44″E / 7.32783°S 110.51213°E / -7.32783; 110.51213Koordhinat: 7°19′40″S 110°30′44″E / 7.32783°S 110.51213°E / -7.32783; 110.51213
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSalatiga
Kodhe laladan
administrasi
33.73.02

Tingkir iku kacamatan ing Kutha Salatiga.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.