Argamulya, Kutha Salatiga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Argamulya
Kacamatan
Argamulya kapernah ing Jawa Tengah
Argamulya
Argamulya
Argamulya kapernah ing Indonésia
Argamulya
Argamulya
Koordhinat: 7°21′50″S 110°29′56″E / 7.36381°S 110.49884°E / -7.36381; 110.49884Koordhinat: 7°21′50″S 110°29′56″E / 7.36381°S 110.49884°E / -7.36381; 110.49884
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSalatiga
Kodhe laladan
administrasi
33.73.03

Argamulya iku kacamatan ing Kutha Salatiga.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)