Menyang kontèn

Sidamukti, Kutha Salatiga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidamukti
Kacamatan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°20′09″S 110°29′07″E / 7.33579°S 110.48536°E / -7.33579; 110.48536Koordhinat: 7°20′09″S 110°29′07″E / 7.33579°S 110.48536°E / -7.33579; 110.48536
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSalatiga
Kodhe laladan
administrasi
33.73.04

Sidamukti iku kacamatan ing Kutha Salatiga.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.