The Suite Life Movie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

The Suite Life Movie nggih punika sesirah filem komedi fiksi ilmiyah saking Amérikah Sarékat taun 2011 ingkang kadamel déning Disney Channel. Filem punika kaarahaken déning Sean McNamara. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Michael Saltzman. Ingkang sami ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Tracey Jeffrey, Pamela Eells O'Connell, Irene Dreayer, Dylan Sprouse, Cole Sprouse, lan Jessica Rhoades. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng John Van Tongeren. Wondéné David Moritz ngecakaken pambesutan filem. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Dylan dan Cole Sprouse, Brenda Song, Debby Ryan, Matius Timmons, John Ducey, Matius Glave, lan Lewis Phill. Filem kagiyaraken ing surya 25 Maret 2011 wonten Disney Channel.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Pambabaran internasional[besut | besut sumber]

Negari Saluran Panggiyaran Sesirah saben negari Referensi
 Brasil Telecine 2 Januari 2012 Zack & Cody - O Filme [1]
Disney Channel Brazil 12 Mei 2013 [2]
 Jerman Disney Channel Germany 9 Juli 2011 Zack & Cody: Der Film [3]
Super RTL 30 Maret 2012 [4]
 Republik Irlandia
Bendera_Britania Raya Britania Raya
Disney Channel (UK and Ireland) 17 Februari 2012 The Suite Life Movie [5][6][7]
 Mèksiko
 Panama
 Venezuela
 Kolombia
 Peru
 Chili
 Argentina
HBO Family 27 November 2011 Zack & Cody: La Película N/A
Disney Channel Latin America 12 Mei 2013 [8]
 Swedia Disney Channel Scandinavia 23 September 2011 Det Ljuva Havslivet: Filmen [9]
Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat Disney Channel 25 Maret 2011 The Suite Life Movie N/A

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Zack & Cody: O Filme estreia em janeiro na Rede Telecine(Translate: The Suite Life Movie premiere January on Telecine)". anmtv.xpg.com.br. Dijupuk February 22, 2013. 
  2. "Em 2013, no Disney Channel Brasil!(Translate: 2013, on Disney Channel Brazil)". disneynews16.blogspot.com.br. Dijupuk February 22, 2013. 
  3. "Premieren von DCOM". http://savedisneyshows.de/. Dijupuk March 29, 2011.  Pranala njaba ing |work= (pitulung)
  4. "Super RTL zeigt die abenteuerliche Komödie „Disney Zack & Cody – Der Film“ als Free-TV-Premiere". http://kommunikation.superrtl.de/. Dijupuk March 20, 2012.  Pranala njaba ing |work= (pitulung)
  5. Disney Channel UK. "Disney Channel TV Guide – What's On". Disney Channel UK. Dijupuk February 14, 2012. 17 February 2012; 18:00 – The Suite Life Movie 
  6. "The Suite Life Movie TV Guide". Zingzing. Dijupuk February 14, 2012. The Suite Life Movie: Disney Channel, 17th February, 18:00 
  7. Cithakan:Cite video
  8. "Gran Estreno de "Zack y Cody, la película" en Disney Channel". http://mundodclatino.blogspot.mx/. Dijupuk May 2, 2013.  Pranala njaba ing |work= (pitulung)
  9. http://www.youtube.com/watch?v=_EzVQX4BJxM

Pranala njawi[besut | besut sumber]