Menyang kontèn

Tengkudak, Penebel, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tengkudak
Désa
Tengkudak kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Tengkudak
Tengkudak
Tengkudak kapernah ing Bali
Tengkudak
Tengkudak
Tengkudak kapernah ing Indonesia
Tengkudak
Tengkudak
Koordhinat: 8°24′57″S 115°06′59″E / 8.41573°S 115.11643°E / -8.41573; 115.11643Koordhinat: 8°24′57″S 115°06′59″E / 8.41573°S 115.11643°E / -8.41573; 115.11643
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanPenebel
Kodhe laladan
administrasi
51.02.08.2008

Tengkudak iku désa ing Kacamatan Penebel, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Penebel, Tabanan