Tenganan, Manggis, Karangasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tenganan
Désa
Tenganan kapernah ing Kabupatèn Karangasem
Tenganan
Tenganan
Tenganan kapernah ing Bali
Tenganan
Tenganan
Tenganan kapernah ing Indonésia
Tenganan
Tenganan
Koordhinat: 8°28′16″S 115°34′04″E / 8.47122°S 115.56766°E / -8.47122; 115.56766Koordhinat: 8°28′16″S 115°34′04″E / 8.47122°S 115.56766°E / -8.47122; 115.56766
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKarangasem
KacamatanManggis
Kodhe laladan
administrasi
51.07.03.2006

Tenganan iku désa ing Kacamatan Manggis, Kabupatèn Karangasem, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Manggis, Karangasem