Tembayangan, Kangayan, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tembayangan
Désa
Tembayangan kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Tembayangan
Tembayangan
Tembayangan kapernah ing Jawa Wétan
Tembayangan
Tembayangan
Tembayangan kapernah ing Indonésia
Tembayangan
Tembayangan
Koordhinat: 6°54′29″S 115°24′51″E / 6.90808°S 115.41426°E / -6.90808; 115.41426Koordhinat: 6°54′29″S 115°24′51″E / 6.90808°S 115.41426°E / -6.90808; 115.41426
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKangayan
Kodhe laladan
administrasi
35.29.27.2005

Tembayangan iku désa ing Kacamatan Kangayan, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kangayan, Sumenep