Teluk Betung Kidul, Bandar Lampung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Teluk Betung Selatan
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Lampung
Kutha Bandar Lampung

Teluk Betung Selatan iku kacamatan ing kutha Bandar Lampung, Lampung.