Kemiling, Bandar Lampung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kemiling, Bandar Lampung
Nagara  Indonésia
Pamaréntahan
 • Camat Andi Nurdin

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{dati2}}} {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kemiling iku kacamatan ing kutha Bandar Lampung, Lampung. Kemiling salah siji kacamatan kang rame amarga akèh perumahan lan laladane kang rada nduwur, mula hawa ning kemiling rada adem. kemiling dadi laladan wates amarga Pesawaran dadi kutha anyar. Ning kemiling uga ana 2 Universitas Swasta, ya iku Universitas Malahayati lan Universitas Sang Bumi Ruwa Jurai (USBRJ).

Kalurahan[besut | besut sumber]