Kemiling Permai, Kemiling, Bandar Lampung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kemiling Permai iku salah sawijining kalurahan ing Kacamatan Kemiling, Kemiling Permai duwé perumahan sing paling dhuwur ing kutha Bandar Lampung ya iku Perumahan Bukit Kemiling Permai. Kemiling permai iku kalurahan sing cedhak karo Kabupatèn Pesawaran amarga kabupatèn iku anyar saka pemekaran Kabupatèn Lampung Wétan lan Kutha Bandar Lampung.