Tanjung Senang, Bandar Lampung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tanjung Senang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KuthaBandar Lampung
Kode Kemendagri18.71.11 Edit the value on Wikidata

Tanjung Senang iku kacamatan ing kutha Bandar Lampung, Lampung.