Teluk Betung Kidul, Bandar Lampung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Teluk Betung Selatan
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KuthaBandar Lampung

Teluk Betung Selatan iku kacamatan ing kutha Bandar Lampung, Lampung.