Menyang kontèn

Tegallinggah, Karangasem, Karangasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tegallinggah
Désa
Tegallinggah kapernah ing Kabupatèn Karangasem
Tegallinggah
Tegallinggah
Tegallinggah kapernah ing Bali
Tegallinggah
Tegallinggah
Tegallinggah kapernah ing Indonesia
Tegallinggah
Tegallinggah
Koordhinat: 8°25′55″S 115°37′21″E / 8.43183°S 115.62241°E / -8.43183; 115.62241Koordhinat: 8°25′55″S 115°37′21″E / 8.43183°S 115.62241°E / -8.43183; 115.62241
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKarangasem
KacamatanKarangasem
Kodhe laladan
administrasi
51.07.04.2010

Tegallinggah iku désa ing Kacamatan Karangasem, Kabupatèn Karangasem, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Karangasem, Karangasem