Tegal Badeng Kulon, Negara, Jembrana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegal Badeng Kulon
Désa
Tegal Badeng Kulon kapernah ing Kabupatèn Jembrana
Tegal Badeng Kulon
Tegal Badeng Kulon
Tegal Badeng Kulon kapernah ing Bali
Tegal Badeng Kulon
Tegal Badeng Kulon
Tegal Badeng Kulon kapernah ing Indonésia
Tegal Badeng Kulon
Tegal Badeng Kulon
Koordhinat: 8°22′34″S 114°34′57″E / 8.37614°S 114.5824°E / -8.37614; 114.5824Koordhinat: 8°22′34″S 114°34′57″E / 8.37614°S 114.5824°E / -8.37614; 114.5824
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènJembrana
KacamatanNegara
Kodhe laladan
administrasi
51.01.01.2010

Tegal Badeng Kulon iku désa ing Kacamatan Negara, Kabupatèn Jembrana, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Negara, Jembrana