Tania Putri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tania Putri
Tania putri.jpg
LairTania Putri
Pakaryanaktris
Taun aktif2009 - saiki

Tania Putri ya iku aktris Indonesia (lair ing Jakarta, 17 Juli 1992). Kasenengane ya iku maca. Panganan kasenengane ya iku sega goreng. Tania duweni bobot awak 45 kg lan dhuwure 162 cm. Tania ya iku putri saka pasangan Sudrajat lan Supriatin. Dhèwèké anak barep saka 2 seduluran.[1]

Tania Putri miwiti karire ing filem Kepompong. Ing filem iku, dhèwèké main dadi Hellen, bocah wadon kang nganggo kacamata lan seneng maca buku. Ing filem kepompong, dhèwèké main barengan karo Derby Romero, Aryani Fitriana, Dinda Kirana, lan Mikha Tambayong.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. selebriti.kapanlagi.com Tania Putri (kaundhuh tanggal 21 Juli 2011)