Mikha Tambayong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mikha Tambayong
Mikha Tambayong.jpg
Lair Moudy Mikha Maria Tambayong
Pakaryan aktris, model, penyanyi
Taun aktif 2008 - saiki
Agama Kristen
Wong tuwa Michael Tambayong lan Deva Tambayong

Mikha Tambayong utawa Moudy Mikha Maria Tambayong (lair ing Jakarta, Indonesia, 15 September 1994) ya iku fotomodèl, penyanyi, lan artis Indonesia.[1] Mikha ya iku ponakané penyanyi Harvey Malaiholo. Agamané Mikha Tambayong ya iku Kristen. Mikha duwèni kasenengan ngrungokaké lagu, nonton film, facebook-an, madhang, turu, lan seneng guyonan. Panganan kasenengané ya iku coklat lan ès krim. Dhèwèké isih ana keturunan wong Manado. Mikha uga tau sekolah ing SMA Morning Star Academy.[2]

Karir Mikha diwiwiti saka modèl nalika isih nom, banjur dhèwèké njajal akting. Pisanan ing modelling, dhèwèké mèlu pamilihan modèl ing kalawarti taun 2008. Sanajan ora menang, nanging liwat ajang iki, jenengé mulai misuwur. Sawisé iku dhèwèké kapilih main ing sinétron Kepompong. Mikha wiwit nyanyi kanthi lagu pisanané Cinta Pertama, kang uga dadi lagu pangiring ing sinétron Kepompong.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)www.pikiranrakyat.com Mikha Tambayong Tertantang di Sinetron "Nada Cinta" (diaksès tanggal 21 Juli 2011)
  2. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com Mikha Tambayong (diaksès tanggal 21 Juli 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mikha_Tambayong&oldid=976823"