Tambaagung Wétan, Ambunten, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tambaagung Wétan
Désa
Tambaagung Wétan kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Tambaagung Wétan
Tambaagung Wétan
Tambaagung Wétan kapernah ing Jawa Wétan
Tambaagung Wétan
Tambaagung Wétan
Tambaagung Wétan kapernah ing Indonésia
Tambaagung Wétan
Tambaagung Wétan
Koordhinat: 6°54′56″S 113°45′20″E / 6.9155°S 113.75556°E / -6.9155; 113.75556Koordhinat: 6°54′56″S 113°45′20″E / 6.9155°S 113.75556°E / -6.9155; 113.75556
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanAmbunten

Tambaagung Wétan iku désa ing Kacamatan Ambunten, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Ambunten, Sumenep