Tambaagung Tengah, Ambunten, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tambaagung Tengah
Désa
Tambaagung Tengah kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Tambaagung Tengah
Tambaagung Tengah
Tambaagung Tengah kapernah ing Jawa Wétan
Tambaagung Tengah
Tambaagung Tengah
Tambaagung Tengah kapernah ing Indonésia
Tambaagung Tengah
Tambaagung Tengah
Koordhinat: 6°55′02″S 113°44′29″E / 6.91724°S 113.74132°E / -6.91724; 113.74132Koordhinat: 6°55′02″S 113°44′29″E / 6.91724°S 113.74132°E / -6.91724; 113.74132
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanAmbunten

Tambaagung Tengah iku désa ing Kacamatan Ambunten, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Ambunten, Sumenep