Tambaagung Ares, Ambunten, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tambaagung Ares
Désa
Tambaagung Ares kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Tambaagung Ares
Tambaagung Ares
Tambaagung Ares kapernah ing Jawa Wétan
Tambaagung Ares
Tambaagung Ares
Tambaagung Ares kapernah ing Indonésia
Tambaagung Ares
Tambaagung Ares
Koordhinat: 6°55′13″S 113°44′54″E / 6.92032°S 113.7484°E / -6.92032; 113.7484Koordhinat: 6°55′13″S 113°44′54″E / 6.92032°S 113.7484°E / -6.92032; 113.7484
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanAmbunten

Tambaagung Ares iku désa ing Kacamatan Ambunten, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Ambunten, Sumenep