Taman Banyu Wild Wadi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Taman Banyu Wild Wadi
Wild-wadi.jpg
Kaanan tlatah tamana banyu Wild Wadi
Lokasi Jumeirah, Dubai,  Uni Emirat Arab
Koordinat 25°08′22″N 55°11′21″E / 25.13944°N 55.18917°E / 25.13944; 55.18917Koordhinat: 25°08′22″N 55°11′21″E / 25.13944°N 55.18917°E / 25.13944; 55.18917
Situs wèb http://www.wildwadi.com
Sing duwé Jumeirah
Atraksi
  • 3 pools
  • 17 water slides
Amusement Parks Portal

Taman Banyu Wild Wadi utawa Wild Wadi Water Park ya iku karajan taman banyu kang dumunung ana ing Jumeirah salah sijiné laladan kang ana Dubai Uni Emirat Arab ing sakiwa-tengené Burj Al nArab lan Jumeirah Beach Hotèl.Taman Banyu kang diurusi lan dioperasikake déning Jumeirah Internasional kanthi basis ing Dubai Hotèlier didadèkaké panggonan dolanan utawa wisata kang kagolong paling misuwur ing antaran wewengkon Amérika Lor. Liar Wadi ya iku salah sijiné taman banyu kang ana ing njaba déning kolam gelembung panas lan adem.Minangka taman banyu kang duwé slide kang gedhé ing njaba Amérika Lor.Uga taman iki duwé grojogan banyu kang duwé dhuwur 18 m (59 ft) lan muni saben 10 menit sapisan.Taman banyu Wild Wadi uga duwé toko-toko utawa warung-warung kang siapake saouvenir lan jajanan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]