Menyang kontèn

Taman, Abiansemal, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Taman
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Badung Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°28′50″S 115°13′46″E / 8.48048°S 115.22957°E / -8.48048; 115.22957Koordhinat: 8°28′50″S 115°13′46″E / 8.48048°S 115.22957°E / -8.48048; 115.22957
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanAbiansemal
Kodhe laladan
administrasi
51.03.03.2010

Taman iku désa ing Kacamatan Abiansemal, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Abiansemal, Badung