Tajen, Penebel, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tajen
Désa
Tajen kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Tajen
Tajen
Tajen kapernah ing Bali
Tajen
Tajen
Tajen kapernah ing Indonésia
Tajen
Tajen
Koordhinat: 8°27′12″S 115°08′39″E / 8.45337°S 115.14416°E / -8.45337; 115.14416Koordhinat: 8°27′12″S 115°08′39″E / 8.45337°S 115.14416°E / -8.45337; 115.14416
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanPenebel
Kodhe laladan
administrasi
51.02.08.2015

Tajen iku désa ing Kacamatan Penebel, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Penebel, Tabanan