Sya'ban

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sya'ban, iku wulan kawolu sajeroning Kalèndher Hijriyah. Wulan iki dikenal minangka wulan Rasulullah SAW.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Sasi jroning kalèndher hijriyah

MuharramSafarRabiul awalRabiul akhirJumadil awalJumadil akhirRajabSya'banRamadhanSyawalDzulkaidahDzulhijjah