Menyang kontèn

Suruh, Trenggalèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Suruh
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSuruh
Suruh kapernah ing Jawa Wétan
Suruh
Suruh
Suruh kapernah ing Indonesia
Suruh
Suruh
Koordhinat: 8°06′57″S 111°37′10″E / 8.11596°S 111.61946°E / -8.11596; 111.61946Koordhinat: 8°06′57″S 111°37′10″E / 8.11596°S 111.61946°E / -8.11596; 111.61946
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTrenggalèk
Kodhe laladan
administrasi
35.03.14

Suruh iku kacamatan ing Kabupatèn Trenggalèk.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.