Menyang kontèn

Pulé, Trenggalèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pulé
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPule
Pulé kapernah ing Jawa Wétan
Pulé
Pulé
Pulé kapernah ing Indonesia
Pulé
Pulé
Koordhinat: 8°07′02″S 111°32′18″E / 8.1171°S 111.53841°E / -8.1171; 111.53841Koordhinat: 8°07′02″S 111°32′18″E / 8.1171°S 111.53841°E / -8.1171; 111.53841
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTrenggalèk
Kodhe laladan
administrasi
35.03.03

Pulé iku kacamatan ing Kabupatèn Trenggalèk.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.