Menyang kontèn

Panggul, Trenggalèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Panggul
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPanggul
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°13′48″S 111°27′24″E / 8.23008°S 111.45669°E / -8.23008; 111.45669Koordhinat: 8°13′48″S 111°27′24″E / 8.23008°S 111.45669°E / -8.23008; 111.45669
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTrenggalèk
Kodhe laladan
administrasi
35.03.01

Panggul iku kacamatan ing Kabupatèn Trenggalèk.[1] Ambané wilayah 131,58

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.