Sungkai Kidul, Lampung Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sungkai Kidul, Lampung Lor
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Lor {{{nama dati2}}}]]

Sungkai Kidul (basa Indonésia : Sungkai Selatan), iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Lor provinsi Lampung.

Kabupatèn Lampung Lor