Sungkai Lor, Lampung Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sungkai Lor, Lampung Lor
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Lor {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Sungkai Lor iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Lor propinsi Lampung.

Kabupatèn Lampung Lor