Abung Kidul, Lampung Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abung Kidul, Lampung Lor
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Lor {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Abung Kidul (basa Indonésia : Abung Selatan), iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Lor provinsi Lampung.

Kabupatèn Lampung Lor