Abung Wétan, Lampung Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Abung Wétan, Lampung Lor
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Lor {{{nama dati2}}}]]

Abung Wétan (basa Indonésia : Abung Timur), iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Lor provinsi Lampung.

Kabupatèn Lampung Lor